Stefan Lundström

Stefan Lundström

Förläggare

Stefan har lång erfarenhet av produktionsledning för böcker och andra trycksaker. Han har grundat bokförlaget Blue Publishing. I grunden är han journalist och skriver och redigerar böcker. Han arbetar även med grafisk formgivning.

070-863 64 64 stefan@blue.se

Anders Blume

Anders Blume

Redaktör och skribent

Anders är journalist med ett förflutet som teknisk skribent och redaktör. Han jobbar dessutom med teknik i praktiken: e-böcker i e-pubformat, webbsidor, bildretusch, grafik med mera.

070-734 59 09 anders@blue.se

 

Karin Gustafsson

Karin Gustafsson

Redaktör och korrekturläsare

Karin är inte bara korrekturläsare med örnöga. Hon är även en erfaren redaktör och språkgranskare. Dessutom gör hon e-böcker i e-pubformat och tar fram webbsidor. Allt från strategi och design fram till den tekniska utformningen.

070-226 50 90 karin@tilltro.se

Lars Hallström

Lars Hallström

Fotograf

Lars driver Visio bildbyrå, som förutom arkivbilder arbetar med fotouppdrag inom allt från mat till porträtt. Han har också startat bildarkivet Cover Zoo som är specialiserat på bokomslag.

070-682 70 35 lars.hallstrom@visio.se

 

Eva Karlsson

Eva Karlsson

Formgivare

Eva har arbetat med grafisk form sedan 1997 och har hundratals bok-, cd- och magasinsomslag på sitt samvete. Hon är utbildad i tidningsdesign på RMI Berghs och har läst grafisk teknik på Högskolan i Dalarna.

070-768 01 77 design@evakarlsson.se

Gunnar von Sydow

Gunnar von Sydow

Skribent

Gunnar har lång erfarenhet av skrivande. Han har jobbat som nyhetsreporter, skrivit reportage för tidskrifter och kundtidningar, varit chefredaktör och copywriter på pr-byrå. Han har skrivit och redigerat flera böcker.

076-040 03 32 gunnar@vonsydowmedia.se